Bungie toont gameplay van Destiny 2: Lightfall tijdens The Game Awards

Bungie toonde tijdens The Game Awards 2022 een gameplay-trailer van Destiny 2: Lightfall.  De trailer laat de gloednieuwe subklasse Strand, de neonverlichte Neptuniaanse metropool Neomuna en meer zien. De uitbreiding lanceert op 28 februari 2023.

Destiny 2 was bij The Game Awards 2022 genomineerd voor Best Ongoing Game en Best Community Support. Bungie streeft ernaar om haar community de beste doorlopende ervaring en ondersteuning te bieden.

Eerder deze week startte Destiny 2 met Season of the Seraph. Hiermee brachten ze nieuwe seizoensactiviteiten, Crucible-updates, wekelijkse missies die leiden tot een nieuw Exotic-wapen en meer. Ook begon deze week de Moments of Triumph-viering. Guardians eren met deze viering gezamenlijk hun prestaties van het afgelopen jaar en bereiden zich voor op de lancering van Destiny 2: Lightfall.

Destiny 2: Lightfall is vanaf 28 februari 2023 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via de Epic Games Store en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)