Elden Ring wint Game of the Year tijdens The Game Awards 2022

Het RPG-epos van FromSoftware vocht tegen de concurrentie van God of War Ragnarok, dat ook een succesvolle avond had en verschillende prijzen won.

Naast de hoofdprijs won Elden Ring ook de prijzen voor Best Game Direction en Best Role Playing Game. De RPG van uitgever Bandai Namco, waarvan meer dan 17 miljoen exemplaren zijn verkocht en die de best beoordeelde nieuwe game van het jaar is, ontving vorige week ook een paar PlayStation Partner Awards, waaronder de Grand Award (voor de best verkopende game die in Azië is ontwikkeld) en de Users’ Choice award.

De laatste update van Elden Ring rolde eerder deze week uit. De uitbreiding speelt zich af in de verschillende Colosseums die sinds de release van het spel over de kaart van Elden Ring verspreid liggen.

FromSoftware had een drukke nacht tijdens The Game Awards. Armored Core VI: Fires of Rubicon werd ook onthuld, met een trailer waarin werd aangekondigd dat de game uitkomt op PS5, Xbox Series en PC.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.