fbpx

Mario ontdekt Mushroom Kingdom in nieuwe clip van The Super Mario Bros. Movie

The Super Mario Bros. Movie

Het lijkt erop dat Illumination en Nintendo een versnelling hoger schakelen in de marketingcampagne van The Super Mario Bros. Movie.

Tijdens The Game Awards kregen we namelijk een nieuwe clip te zien, die zo’n anderhalve minuut duurt. Hierin doorkruisen Toad (Keegan-Michael Key) en Mario (Chris Pratt) het Mushroom Kingdom op weg naar het kasteel van Princess Peach.

Onderweg ontdekken de doorwinterde Mario-gamers een heleboel easter eggs en gekende elementen uit de videogames. Om nog maar te zwijgen over het beroemde geluidje wanneer Mario uit een groene buis tevoorschijn komt.

The Super Mario Bros. Movie is vanaf 5 april 2023 te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: