Hades II aangekondigd tijdens The Game Awards

hades-2.jpg

Hades was de winnaar van meerdere game of the year awards en werd oorspronkelijk aangekondigd tijdens The Game Awards 2018.

In Hades II spelen we deze keer met de prinses van de onderwereld en nemen we het op tegen de sinistere Titaan van de Tijd in een gloednieuwe, actievolle, eindeloos herspeelbare ervaring die geworteld is in de onderwereld van de Griekse mythe.

De game wordt een direct vervolg op zijn voorganger en speelt zich af ergens na de gebeurtenissen van de originele game. Supergiant beweert dat er geen voorkennis van het originele Hades nodig zal zijn, hoewel er wel verwezen naar zal worden.

Verdere details over de early access volgen in 2023.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.