WEDSTRIJD | De grote Pragalicious Kerstwedstrijd

Vorige maand trok Praga zijn Sinterklaaspak aan en nu hijst hij zich in het pak van die andere wit bebaarde man die met pakjes gooit: de Kerstman!


Zo geeft hij exemplaren weg van House of the Dragon, de volledige Harry Potter-collectie op DVD, de 3-film collectie van Fantastic Beasts én een PS5- en Xbox-exemplaar van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Het enige wat je hoeft te doen is te antwoorden op de wedstrijdvraag in het formulier hieronder en je vingers kruisen.

Zorg dat je ons volgt via onze sociale mediakanalen, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws én zit je op de eerste rij wanneer er nieuwe wedstrijden zijn!

De wedstrijd loopt tot en met 01/01/2023 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.