fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 44 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Yes! I did it! Ik speelde Death Stranding uit tot het laatste, allerlaatste bewegende beeld, en dit in maar liefst 56 uur. (Het bewijs zie je hieronder!) Ook al snap ik nog steeds geen hol van het verhaal, toch vond ik het een fenomenale game. (En dat had ik helemaal niet zien aankomen want ik dacht dat het niets voor mij zou zijn). 

Next up aan single player games is A Plague Tale: Requiem. Qua multiplayer mijn dagelijkse pot dailies in Overwatch 2, wat Fortnite tussendoor en misschien laat ik me wel verleiden tot het aanschaffen van Call of Duty: Modern Warfare 2 want die zou helemaal de shit zijn volgens de cijfers.

Wat ik zeker ga bekijken dit weekend is het tweede seizoen van de Netflix-serie Barbaren. Niet dat ik zelf een barbaar ben, maar ik hou wel van series met een historisch jasje en epische gevechten waar er flink op losgehakt wordt.


MrRolfson

Nadat ik me heb mogen vastbijten in Dakar Desert Rally, de review verschijnt dit weekend op deze fijne website, ga ik aan de slag met een andere rallygame: WRC Generations. Ik ben razend benieuwd of ontwikkelaar Kylotonn er opnieuw een feest heeft van gemaakt voor de rallyliefhebbers.

Het zal dan ook niet lang duren eer mijn racestoel en -stuur van onder het stof gehaald worden om deze game aan de tand te voelen. Verder staat er een langverwacht personeelsfeest op de planning en de nodige gametijd met mijn kinderen. Dat komt weer helemaal goed dit weekend…


auron_sagara

Voor het komende weekend ben ik op gamevlak in een zwaar dilemma verzeild geraakt. Ik heb Gotham Knights uitgespeeld en kan zonder problemen verder spelen met Death Stranding Director’s Cut. Maar er liggen potentiële games om te reviewen in het verschiet, dus wat moet ik nu doen. Mij even focussen op wat multiplayer games of toch enkele dagen Death Stranding spelen…. . Wat ik zeker ga spelen is Marvel Snap, de game heeft me helemaal in de ban.

Met het vrouwtje zijn we begonnen aan het tweede seizoen van The Sinner op Netflix. Wie graag een serie bekijkt met heel wat spanning, is aan het juiste adres met deze reeks.


Jim

Dit weekend zal het camo grinden en levelen op Call of Duty: Modern Warfare 2 even on hold gezet worden aangezien ik op trip ben in Vielsalm met vrienden.

Boardgames, drank, goed eten en een goeie wandeling in de Ardennen om de komende winter al wat gewoon te worden staan dus op het programma!


RoMa

Het leukste van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 blijft toch die eerste 55 military ranks doorlopen. Ik zet me er volledig aan en knal hard in Modern Warfare II. Elke keer dat de Crown Raceway-map passeert kier ik van het plezier.

Offline mag ik op zoek naar een nieuw single player avontuur. De release van God Of War: Ragnarök is nog een week weg, dus zóu ik in de tussentijd eindelijk eens beginnen met Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ik hoor Auron al lachen tot hier met m’n zoveelste poging. Wie of wat zal me ditmaal dwarsbomen?

Op Netflix staan de twee laatste afleveringen van Dahmer op het programma. Episode 6 van die reeks verdient een oscar op zichzelf.


Yakkoi

Ik zit nog met een adrenaline shot van het uitspelen van Bayonetta 3, maar die begint stilletjes aan te kalmeren dankzij m’n tijd met Mount & Blade 2: Bannerlord. Die game is het tegenovergestelde van de krankzinnige actie van Bayonetta, en weet me tot rust te brengen terwijl ik connecties maak met wat belangrijke huizen, mijn broer en zus uithuwelijk en terwijl wat bandietenkampen verover met mijn legertje.

Verder ga ik God of War nog snel proberen uitspelen voor Ragnarök uitkomt, en ga ik me qua serie volledig vastbijten in House of the Dragon nadat ik The Sopranos (sublieme serie) en de recentste afleveringen van Andor achter de kiezen heb.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: