Modern Warfare 2 plaatst Call of Duty weer helemaal op de kaart

Als we de cijfers mogen geloven, dan is Call of Duty weer helemaal terug. Dit alles is te danken aan nieuwkomer Modern Warfare 2 die de reeks weer helemaal op de kaart zet, en zelfs een paar records heeft verbroken.

Zo zou Modern Warfare 2 het beste openingsweekend ooit hebben gehad, en daarmee het 11 jaar oude record van Modern Warfare 3 verbroken hebben.

Dat blijkt uit cijfers die op 1 november werden vrijgegeven door het officiële CharlieIntel Twitter-profiel.

Volgens de tweet is Modern Warfare 2 de snelst verkopende Call of Duty-titel tot nu toe en overtrof het de 800 miljoen dollar in het openingsweekend. Het verslaat hiermee Modern Warfare 3, dat toen het record had toen het uitkwam in 2011.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)