Return to Monkey Island komt op 8 november naar PS5 & Xbox Series S|X

Na een eerdere succesvolle launch komt Return to Monkey Island heel binnenkort ook naar PS5 & Xbox Series S|X.

Niet mee met Return to Monkey Island? Check dan snel even onze review, zo heb je meteen een idee waarom deze game jou zal aanspreken wanneer ie op 8 november naar de next-gen consoles komt.

Return to Monkey Island is een onverwachte terugkeer van seriebedenker Ron Gilbert die het verhaal voortzet van de legendarische avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, ontwikkeld in samenwerking met Lucasfilm Games.

De warrige geschiedenis van het beroemdste geheim van Monkey Island leidt Guybrush Threepwood – onverschrokken held, verkoper van leren jassen en machtige piraat – naar een nieuw, bloedstollend avontuur door het Caribisch gebied, vastbesloten om het ongrijpbare geheim voor eens en altijd te ontrafelen.

Geen reis terug naar Mêlée Island zou compleet zijn zonder zijn oude vrienden (en vijanden), maar terwijl Guybrush en de kwaadaardige LeChuck zeker weer met elkaar in botsing lijken te komen op volle zee, lijkt een nieuwe bemanning van Piratenleiders te zijn gearriveerd om het feest te bederven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: