We hebben een datum voor de première van HBO’s The Last of Us-serie

The Last of Us Part 1 en diens opvolger behoren zonder twijfel tot de beste games die we de voorbije jaren hebben kunnen spelen. En zoals we allemaal weten is er ook een serie in de maak rond Joel en Ellie. Het ziet er naar uit dat we weten wanneer de première is.

Die première zou plaatsvinden op 15 januari 2023. HBO wilde een officiële aankondiging doen, maar via de HBO-app en pagina kwam de datum echter vroeger naar buiten. Iemand op het verkeerde knopje geduwd?

De serie, die in de VS op HBO Max wordt uitgezonden, zal zich baseren op de gebeurtenissen van de eerste game, en mogelijk ook wat content uit The Last of Us Part 2.

Voor hen die niet bekend zouden zijn met de reeks, foei daarvoor, wat achtergrondinformatrie: Joel, een geharde overlever, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een beklemmende quarantainezone te smokkelen.

Wat begint als een eenvoudige klus wordt een hartverscheurende reis, als ze beiden door de VS moeten trekken en op elkaar zijn aangewezen om te overleven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: