fbpx

Dead by Daylight nieuwste DLC Forged in Fog toont zich in trailer

Dead by Daylight nieuwste chapter, genaamd Forged in Fog, verschijnt op 22 november. Deze introduceert een nieuwe killer, namelijk The Knight, een nieuwe Survivor die luistert naar de naam Vittorio Toscano en een nieuwe map in The Shattered Square.

The Knight laat zich omschrijven als een berekenende commandant en straffe krijger. Deze stoere ridder heeft op jonge leeftijd geleerd met wapens om te gaan. Bovendien heeft hij het vertrouwen van drie trouwe wachters verworven: De Carnifex, The Assassin en The Jailer. Hij verwierf faam en bekendheid door zijn krijgshandelingen, klom op tot ridder en zette zijn zinnen op een duistere campagne om te heersen.

Met The Knight zijn speciale kracht, Guardia Compagnia, kunnen spelers een Patrol Path creëren en een van de drie AI-bewakers oproepen, die een Standaardvlag in positie laten. Eenmaal opgeroepen kan de wachter surveilleren en patrouilleren, op Survivors jagen en ze opjagen, of Pallets en Generators beschadigen.

Als een overlevende wordt gezien, zal de bewaker zijn prooi voor een bepaalde tijd achtervolgen of verdwijnen zodra zijn doelwit gewond is. De Overlevende kan een Bewaker te slim af zijn door in leven te blijven tot de Jachttijd afloopt, een mede-Overlevende te onthaken of de Standaardvlag te pakken als die geactiveerd wordt.

Ondertussen is Vittorio Toscano een geleerde op zoek naar oude geheimen en obscuriteiten. Hij heeft een onlesbare dorst naar kennis, gedreven door een niet aflatende zoektocht om vrede, harmonie en orde in de wereld te brengen. Na vele expedities ontmoette Vittorio dan ook The Knight. Hoewel hun relatie aanvankelijk voor beide partijen gunstig was, veranderde de situatie toen The Knight zijn ware bedoelingen onthulde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: