Atomic Heart onthult releasedatum in nieuwe trailer

Atomic Heart

Atomic Heart is een speciale game die reeds maanden op onze radar staat. Of dat volledig terecht is, dat ontdekken we begin 2023. Inderdaad, we hebben een releasedatum voor deze bizarre (maar veelbelovende) shooter.

Atomic Heart, dat zich afspeelt in de waanzinnige utopie van een alternatieve wereld na de Tweede Wereldoorlog, verschijnt dus op 21 februari 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Betreed een wereld vol wonderen en perfectie waarin mensen en hun AI-creaties in harmonie leven… of zo lijkt het toch. Stel deze bedrieglijke utopie aan de kaak door een verwrongen sciencefictionwereld te verkennen en schurkenrobots, gigantische machines en zelfs mutanten neer te schieten.

Pas je vechtstijl aan elke tegenstander aan, gebruik je omgeving en upgrade je uitrusting om de overhand te krijgen in een viscerale, spectaculaire en meedogenloze gevechtservaring. Als je de waarheid wilt ontdekken, zul je met bloed moeten betalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: