fbpx

Ben Stiller, Lebron James en John Travolta gaan op stap met/als Kratos

Nog een dikke week en dan ligt God of War Ragnarök in de rekken. Niet meer dan normaal dus dat Sony de promomachine op volle toeren laat draaien. En dat mag wat kosten! Zeker als je ronkende namen als Ben Stiller, John Travolta en Lebron James aan de machine doet draaien…

Het concept van deze promospot is de vader-zoon dynamiek van Kratos en Atreus. Iets waar alle ouders zich in kunnen vinden. Daarom organiseert Ben Stiller, Kratos dus, een soort God of War-praatgroep voor ouders. Hij bespreekt zijn eigen problemen met zijn zoon en probeert James en Travolta te helpen om ook met hun kinderen in contact te komen.

Onze review kan je morgen checken om 17u00!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: