Magische combat in nieuwe Forspoken trailer

Forspoken

Square Enix en ontwikkelaar Luminous Productions hebben een nieuwe trailer voor Forspoken gedeeld, waarin de magische gevechtskwaliteiten van het hoofdpersonage Frey worden getoond.

In deze deep dive video zien we hoe Frey op diverse manieren gebruikt maakt van diverse soorten elementaire magie, elk met zijn eigen aanvals- en ondersteuningsspreuken.

Zo is paarse aardemagie defensiever, terwijl je met rode vuurmagie vernieling kan zaaien. Dit alles uiteraard in combinatie met Freys parkoureigenschappen die mee bepalend zijn voor de combat in deze game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: