fbpx

Nieuwe Showdown trailer voor Sonic Frontiers

In Sonic Frontiers krijgen we voor het eerst een open-wereld geserveerd waarin we met Sonic op stap gaan. Hoe die wereld er zoal uitziet, dat zien we in de nieuwe Shodwown trailer.

Heeft er zich iemand trouwens al eens afgevraagd waarom Sonic eigenlijk een blauwe egel is? In mijn straat, ik woon in een landelijke omgeving, zijn egels namelijk altijd bruin. Ik stelde me zonet de vraag en ging het even opzoeken.

Het verhaal gaat dat Sonic blauw is en met supersonische snelheid beweegt, door een ongeluk in het lab. Hij was oorspronkelijk een langzamere, bruine egel, maar na het ongeluk werd hij een stuk sneller. Sega koos er ook voor om Sonic blauw te maken omdat dat paste bij het Sega logo.

Voila zo ben je ook weer helemaal op de hoogte. En zo zijn we er zeker van dat de Smurfen er voor niets tussenzitten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: