fbpx

Ghost Rider toont zich in nieuwe Midnight Suns video

Ik vind Ghost Rider wel een coole kerel. Ik ben trouwens ook heel erg fan van de films met Nicolas Cage waarin hij Ghost Rider vertolkt. Misschien wordt hij wel mijn favoriete personage in de game.

Voor het zover is moeten we natuurlijk nog wel wachten op de officiële release van de game. In afwachting een trailer waarin de man met het brandende hoofd centraal staat. Toch eentje die deze winter geen muts hoeft te dragen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: