Ghostwire Tokyo komt in 2023 mogelijk naar Xbox Series X|S

Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo, ontwikkeld door Bethesda’s Tango Gameworks, was een niet onaardige game die exclusief op PlayStation 5 verscheen bij launch. Nu lijkt er echter hoop te zijn dat ook Xbox gamers met de game aan de slag zouden kunnen. Dit in 2023.

Daar zijn diverse redenen voor. Om te beginnen zou er in de kantoren van Bethesda in Londen artwork opgedoken zijn die verwijst naar een Xbox-versie.

Daarnaast is er natuurlijk de overname van Bethesda door Microsoft, het huis achter de Xbox-consoles.

Ghostwire Tokyo zou zo het parcours volgen van Deathloop, eveneens een Bethesda titel die oorspronkelijk enkel op PlayStation verscheen maar nu ook speelbaar is op Xbox-consoles.

We moeten wel nog geduld hebben tot in 2023 voor de game naar Xbox zou komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: