Het fantastische It Takes Two nu ook beschikbaar op Nintendo Switch

It Takes Two

Toen It Takes Two van ontwikkelaar Hazelight in 2021 verscheen bleek dat de co-op game allesbehalve dood was. De game werd dan ook meer dan terecht beloond met heel wat prijzen én ook in onze review scoorde de game erg hoog.

It Takes Two was eerder al beschikbaar op andere systemen, maar is vanaf nu dus ook speelbaar op Nintendo Switch. En dat inclusief de zogenaamde Friends Pass, waarmee een vriend die de game niet heeft, gratis online kan meespelen als jij de game wél hebt.

Met die Friend Pass kan je trouwens ook helemaal op je eentje de volledige eerste level spelen. Zo doet dit meteen dienst als een mooie demo. Helaas is er geen cross-play aanwezig.

Het verhaal neemt ons mee met Cody en May, twee scheidende ouders die door een magische spreuk zijn veranderd in poppen. Ze moeten in plaats van discussiëren, leren samenwerken om zo de spreuk te verbreken en hun dochter terug gelukkig te maken. Tijdens dit avontuur komen Cody en May heel wat bizarre personages tegen in een prachtig weergegeven fantasiewereld.

Deze port naar Switch werd ontwikkeld door Turn Me Up Games en is vanaf nu verkrijgbaar als fysieke versie én in de Nintendo eShop voor €39,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: