Bloober Team weigert commentaar te geven op Silent Hill 2-geruchten

Silent Hill

Bloober Team die ken je waarschijnlijk van hun projecten zoals Blair Witch of The Medium. Vorig jaar sloegen Bloober en Konami (Silent Hill) de handen in mekaar voor een samenwerking. Met hun expertise in het horrorgenre doken er al snel geruchten op dat de studio iets zou doen met Silent Hill.

Deze geruchten klinken alsmaar luider, zeker nu er recent afbeeldingen opdoken van een mogelijke nieuwe telg in de Silent Hill-reeks. Ook vorig jaar waren er al mogelijke geruchten over een in ontwikkeling zijnde Silent Hill-project trouwens. De vraag was alleen: bij wie?

Zou het dan toch Bloober Team kunnen zijn? De studio zelf weigert voorlopig enige vorm van commentaar te geven. In een interview vertelt Bloober CEO Piotr Babieno het volgende hierover: “We kunnen niets zeggen over wat we aan het doen zijn, omdat we onze relatie met onze partners waarderen, natuurlijk. Dus we kunnen [niets zeggen]. We zullen een aankondiging doen over onze toekomstige projecten zo snel als we kunnen. Dus dan zullen jullie veel meer weten,” zei hij, en voegde er “officieel” aan toe.

Maar zoals men pleegt te zeggen: waar rook is, is meestal ook vuur…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)