PlayStation vervoegt de andere platformen in de Fortnite Shared V-Bucks Wallet

Fortnite V-Bucks Shared Wallet

Met dit nieuws ben ik nu eens héél blij. Want Epic heeft een oplossing gevonden voor mijn persoonlijke luxeprobleem in Fortnite.

Ik speel deze Battle Royale namelijk zowel op mijn PlayStation 5 als op mijn Xbox Series X. Door een beperking vanuit PlayStation kon ik V-Bucks die ik kocht of verdiende op mijn Xbox niet uitgeven op mijn PlayStation 5 of omgekeerd.

Epic heeft dit nu met update v20.40 nu opgelost, waardoor ik mijn zuurverdiende V-Bucks nu kan uitgeven op elk platform waarop ik ingelogd ben. Alleen de Nintendo Switch is hier nog een buitenbeetje, want de V-Bucks die je daar koopt, kan je enkele op dat platform uitgeven.

Ja, het is een luxeprobleem. I know…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.