fbpx

Angry Birds maken Minecraft onveilig

Ken je Angry Birds nog? Ja, ik weet dat ik zo klink als een opa, maar deze boze vogeltjes vieren dit jaar hun 13e verjaardag! Yep, we worden echt oud…

Maar genoeg zelfbewustzijn voor vandaag. Want de Angry Birds spelen de hoofdrol in een nieuw DLC-pakket dat ontwikkeld werd voor de best verkochte game ooit: Minecraft.

Het coole is dat niet alleen alle bekende Angry Birds hun opwachting maken in de game van Majong, maar dat je ze ook kan afschieten met de wereldberoemde katapult in een speciaal ontworpen modus. Maak je dus maar op om aan de slag te gaan met Red, Chuck, Bomb, Stella en de anderen!

Het Angry Birds DLC-pakket is te downloaden in de Minecraft Store en kost je 1340 Minecoins, wat neerkomt op 7,65 EUR.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d