Italië en Malta hebben nu meer detail in Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator World Update Italy Malta

Goed nieuws wie vanavond zin heeft om er even op uit te trekken naar Italië of Malta. Want ontwikkelaar Asobo heeft via een nieuwe World Update beide landen van meer details voorzien.

Twintig verschillende steden kregen van Asobo via verschillende technieken een pak meer detail mee in deze nieuwe update. Het gaat om steden zoals Rome, Venetië, Milaan, Parma en Napels. Dus als je het voetbalstadion waar Dries Mertens speelt van dichtbij wil gaan bekijken, kan je dit nu vanuit je luie zetel.

Daarnaast werden vier luchthavens met de hand opgebouwd door Gaya Simulations. Het gaat hier om Palermo Airport (LICJ) in Sicilië, Marina di Campo Airport (LIRJ) op het eiland van Elba, Sondrio Airport (LILO) en Bolanzo Airport (LIPB) in Zuid-Tirol. 

Deze update is gratis te downloaden voor Microsoft Flight Simulator op pc en Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.