Bohemia Interactive brengt Arma Reforger in Early Access uit voor Steam en Xbox Series X|S

Arma is een tactische miltaire shooter die sinds Arma 3 uit 2013 geen nieuwe game meer heeft gehad. Arma Reforger is ontwikkeld als voorproefje op het aankomende vervolg, Army 4, en om de franchise voor het eerst op console te introduceren.

De game speelt zich af in 1989 tijdens de Koude Oorlog. Spelers vechten als Amerikaanse of Sovjet-troepen op het fictieve mid-Atlantische eiland Everon, dat 52 km² groot is.

De game is nu via Early Acces beschikbaar voor € 29,99 op Steam en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.