Info en screenshots mogelijke protagonist van nieuwe Silent Hill gelekt

Het is sinds 2014 en de game P.T. geleden dat Hideo Kojima nog eens de horrors op ons losliet. Door gelekte screenshots online werd er ook dichter gekeken naar de hoofdrolspeler in een vermoedelijke nieuwe Silent Hill game.

Dusk Golem, die videogames maakt voor de kleinere studio Yai Gameworks gaf de gelekte screenshots vrij via Reddit. Het vergrootglas ging er meteen op en enkele internetrechercheurs gingen als een echte Hercule Poirot aan de slag om de foto’s volledig te ontleden. Dusk gaf ook aan dat de beelden dateren van 2020, toen de game al in ontwikkeling was. Hoe het er op dit moment uitziet is dus niet duidelijk.

Het gaat hier om 6 stuks die niet veel prijsgeven buiten de vermoedelijke vrouwelijke protagonist. De andere 5 zijn 2 rommelige kamers die zelfs Sien & Maria niet spik en span zouden kunnen krijgen, een gang beplakt met blocnote blaadjes en aan het eind een roos individu en een tafel vol rommel. In één van de screenshots is een Japanse tekst vertaald die meer inzicht geeft over de situatie van Krista Neumann. En zou dat nu niet het nieuwe hoofdpersonage kunnen zijn!?

Hopelijk krijgen we deze zomer snel meer info over deze game. Ik hoop alvast dat het effectief de nieuwe Silent Hill is!

Dear Krista Neumann

The authorities have repeatedly requested an interview with you, but you have not responded at all. We consider this an unwillingness to resolve the problem and, in violation of section 1631(2) of the civil code, we are taking both of your children into custody by order of the Federal Court Officer.
If you wish to file a claim, please apply to the authorities and submit tour request for an interview as soon as possible.

Failure to do so will be considered abandonment and the authorities will proceed with temporary protection measures in accordance with their regulations. If this happens, any appeal will not be accepted.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”