Studeer af als spion in Two Point Campus

Two Point Campus

Ontwikkelaar Two Point Studios heeft via een trailer een nieuwe opleiding bekend gemaakt die beschikbaar zal zijn in hun nieuwste sim Two Point Campus.

Scholieren van de Campus kunnen de spionnenopleiding volgen waarin ze opgeleid worden tot spion. Tijdens dit traject moeten ze onder andere een geschift hindernissenparcours kunnen afleggen, drones besturen en uiteraard ook doelwitten kunnen uitschakelen.

Het coole is dat vijandige studenten kunnen infiltreren en het is aan jou als speler om deze indringers te identificeren. Zo moet je dus meer doen dan enkel het managen van de campus an sich.

Two Point Campus is vanaf 9 augustus beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Leuk om weten is dat de game ook vanaf dag één beschikbaar zal zijn voor Xbox e PC Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.