fbpx

Prijzen en pledge levels van RuneScape-bordspel bekend

Steamforged Games heeft vandaag de pledge levels onthuld voor de Kickstarter-campagne van haar aankomende bordspel RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg. De Kickstarter start op 31 mei en duurt tien dagen.

RuneScape: Kingdoms of Elvarg is een coöperatief bordspel dat gemaakt is in samenwerking met Jagex, de ontwikkelaar van RuneScape. Het bordspel is geïnspireerd door het recordbrekende video-game-universum met meer dan 280 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd.

Verken de koninkrijken Asgarnia en Misthalin gedurende verschillende sessies, voltooi quests en side quests, verbeter je skills en kom iconische eindbazen tegen zoals TzTok-Jad en Elvarg. Meer koninkrijken en quests worden toegevoegd door middel van vier uitbreidingen. Elk met een ander thema rond een andere eindbaas en met bekende NPC’s, zoals de beruchte Wise Old Man. Uitbreidingen introduceren bovendien nieuwe spelmechanismen in de vorm van nieuwe skills.

Steamforged heeft ook bekend gemaakt dat de Kickstarter-campagne zelf gamified gaat zijn. Backers van de Kickstarter spelen kaarten vrij door Gielinor te verkennen met behulp van een stemsysteem. De kaarten die tijdens de campagne worden vrijgespeeld zijn exclusief voor Kickstarter.

Tijdens de campagne kunnen Kickstarter-backers kiezen uit drie pledge levels:

Core Pledge
Voor backers die alleen het standaardbordspel willen, biedt de Core Pledge een makkelijk herspeelbare, twaalf uur durende campagne in de vorm van de RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg core box. Deze bevat één uitbreiding exclusief voor Kickstarter en alle vrijgespeelde kaarten via Kickstarter. De Core Pledge kost £65 / $80 en bevat:

 • RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg core box
  • 14 miniaturen van hoge kwaliteit (speler-avatars & bazen)
  • 300+ kaarten
  • Tokens, dobbelstenen, spelbord & boss-boards
 • Culinaromancer Expansion (exclusief voor Kickstarter)
  • 2 hoge kwaliteit miniaturen (één NPC, één baas)
  • 100+ kaarten
  • Tokens, dobbelstenen, boss-board
 • Alle ontgrendelde kaarten exclusief voor Kickstarter

Gameplay All-in Pledge
Voor backers die alle gameplay-content willen van de Kickstarter, biedt de Gameplay All-in een 24 uur durende campagne die makkelijk herspeelbaar is in de vorm van de core box en alle vier de gameplay-uitbreidingen. Kost £122 / $150 en bevat:

 • RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg core box
 • Alle ontgrendelde kaarten exclusief voor Kickstarter
 • Tzkal-Zuk Uitbreiding
 • King Black Dragon Uitbreiding
 • Kalphite Queen Uitbreiding
 • Culinaromancer Uitbreiding (exclusief voor Kickstarter)

Deluxe All-in Pledge
Als laatste heb je voor de backers die alles willen hebben van de Kickstarter campagne de Deluxe All-in Pledge, inclusief alle deluxe upgrades exclusief voor Kickstarter. Kost £159 / $195 en bevat:

 • RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg core box
 • Alle uitbreidingen
 • Alle ontgrendelde, exclusieve Kickstarter-kaarten
 • Neoprene game mat4 dubbelzijdige neoprene boss-matten
 • Speciale uitgave dobbelstenen
 • Houten tokens
 • Metale munten

De Kickstarter-campagne duurt slechts tien dagen. Volg hier de campagne om op de hoogte te worden gebracht wanneer deze live gaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: