PlayStation pakt uit met een exclusieve Fortnite community challenge

Ik beken: ik ben terug helemaal in de ban van Fortnite. En dat is de schuld van mijn coöp-makkers waaronder onze eigen Auron, MrRolfson en mijn all time coöp partner Razer. Deze community challenge is er dan ook eentje waar wij onze tanden gaan inzetten.

Zonder te liegen: in de week speel ik (solo of met de buddies) dagelijks minstens 3, 4 tot zelfs 5 uur Fortnite. Meestal tot ik besef dat het snel weer dag is en ik weer moeilijk uit bed zal geraken. Maar bon, het moest maar zo plezant niet zijn denk ik dan.

Het lijkt dus wel alsof deze community challenge speciaal voor ons bedacht werd. Wat houdt deze nu in?

In de periode van 18 mei 2022 (10u00) tot 24 mei 2022 (05u59) kunnen alle PlayStation Fortnite-spelers aan de Supply Llama Community Goal deelnemen door in één van deze gamemodes te spelen; Fortnite Battle Royale & Zero Build (Solo, Duo, Trio, Team). 

Het doel van deze community challenge is om samen zoveel mogelijk stormen te overleven. Elke Storm circle telt!

Het werkt als volgt:

 • Log in: Bezoek de Supply Llama Goal website en log in met je PSN ID en je Epic account.
 • Overleef: Speel Fortnite en overleef de Storm fases
 • Beloningen: Ontvang de beloningen nadat de community doelen door de Fortnite community zijn behaald. 

De Supply Llama Community Goal is in drie fases verdeeld. Iedere keer dat spelers samen met alle andere deelnemers voldoende stormen hebben overleefd, verdient iedereen een beloning en kan er verder worden gespeeld voor het volgende level.

Fase 1

 • Doel: 5,000,000 Storm circles overleeft.
 • Beloning:
  • Dynamic PlayStation®4 theme         
  • “A Lotta Llamas” In game cosmetic loading screen

Fase 2

 • Doel: 10,000,000 Storm circles overleeft.
 • Beloning: 
  • PlayStation Network avatars          
  • “Fresh Iridescence” in-game cosmetic Wrap

Fase 3

 • Doel: 15,000,000 Storm circles overleeft.
 • Beloning: 
  • PlayStation Network avatars
  • “Mecha Team Glider” in-game cosmetic glider. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)