Check de eerste trailer voor GreedFall 2: The Dying World

Ik heb enorm genoten van GreedFall. Na het uitspelen had ik meteen zin in meer, of in een nieuw verhaal maar dan in dezelfde setting. En kijk, mijn gebeden werden aanhoord door de goden. GreedFall 2: The Dying World werd aangekondigd, en vandaag hebben we de eerste trailer voor jullie.

Net als de eerste game is GreedFall 2 een RPG die focust op verhaal en keuzevrijheid. In de game keer je terug naar het unieke universum van de voorganger en kun je genieten van nieuwe gameplay, met meer nadruk op tactiek tijdens gevechten.

Het verhaal begint drie jaren voor de gebeurtenissen in de eerste game en de avonturen van De Sardet. Dit keer ben je een lid van de Teer Fradee-stam, die met geweld van zijn eiland is meegenomen naar het continent van de kolonisten: Gacane. In deze oude wereld, die wordt geteisterd door oorlog, de Malichor-plaag en het politieke gekonkel van verschillende facties, moet je je vrijheid en de controle over je eigen lot zien te heroveren.

Met behulp van diplomatie, sluwheid, gevechten en je bondgenoten moet je een einde maken aan de veroveringsambities van één man, die het voortbestaan van zowel het continent als je eiland bedreigt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)