Nieuwe trailer doet het verhaal van Steelrising uit de doeken

Steelrising

Hou deze Steelrising maar in de gaten, en kom niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb. Want Spiders dat zijn de mannen van GreedFall en die mannen weten hoe ze goede games moeten maken.

In Steelrising, de combat-gerichte actie-RPG van de studio Spiders, speelt de speler een hoofdrol in een alternatief universum waarin Parijs gebukt gaat onder het juk van een tirannieke koning. Als Aegis moet de speler een web van intriges ontwarren om een einde te maken aan de waanzinnige plannen van één man en de Franse Revolutie tot een triomfantelijk einde brengen.

De nieuwe verhaaltrailer onthult enkele verhalende elementen in deze game, die op 8 september zal verschijnen. Wat als de Franse Revolutie was mislukt? En wat als de waanzinnig geworden koning Lodewijk XVI een leger had ontwikkeld van automaten die in staat waren het woedende volk te onderdrukken?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)