Forza Horizon 5 heeft wereldwijd 800.000 spelers, terwijl game nog niet in de winkelrekken ligt

Voor gamers die een zwak hebben voor racegames is het morgen een bijzondere dag. Dan komt Forza Horizon 5 officieel uit. Onze MrRolfson had de eer om het stuur al in handen te nemen en zo één van de 800.000 spelers te zijn die met de game aan de slag konden nog voor de release.

Hoe is het mogelijk dat een game nog voor zijn releasedatum ongeveer 800.000 spelers op de baan krijgt? Dit is natuurlijk dankzij de premium editie, die early access bevat. Door dit vroege succes ziet het er enorm goed uit voor de toekomst van deze magistrale next-gen raccegame.

Forza Horizon 5 ligt niet alleen morgen officieel in de winkel, maar hij wordt ook op diezelfde dag gratis aangeboden via Game Pass.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Forza Horizon 5 heeft wereldwijd 800.000 spelers, terwijl game nog niet in de winkelrekken ligt'

  1. Awesome game maar de AI heeft weer zijn kuren en hoopte dat de laadtijden iets korter hadden geweest (tov FH4 – dacht dat het aan vorige gen lag maar blijkbaar is FH5 bijna identiek), zeker het fotograferen zou via een volledige garage moeten kunnen. Een paar pics is leuk maar allemaal is een beetje teveel van het goede. Ik mis een aantal kleine extra toevoegingen die het gemak wat meer waarderen (skippen van dialogen, restarts in Stories is tergend traag, …). Uiteraard gezaag omdat de rest wel top is maar verbeteringen moeten altijd kunnen, niet?

Reacties zijn gesloten.