WINNAARS House of Ashes

Als je op zoek bent naar wat meer actie en spanning in je leven, afgekruid met een flinke snuif horror, dan moet je zeker meespelen met onze The Dark Pictures Anthology: House of Ashes-wedstrijd.

De winnaars hun prijs gaat 9-11 de post op.
Sven VL uit Zwijndrecht
Thierry VU uit Melsele

House of Ashes speelt zich in tegenstelling tot zijn voorgangers niet af op een spookschip of in een verlaten spookstad maar wel in de onheilspellende ondergrondse catacomben van de grote Arabische woestijn in Irak anno 2003. 

De naïeve studenten en party people uit de vorige titels ruilen we in voor een stel brutale Amerikaanse soldaten die niet liever wil dan een kogel door het hoofd van Sadam jagen. Wat de killers echter ondergronds ontdekken, is vele malen erger dan de gevaarlijkste man ter wereld. 

Zin om een exemplaar te winnen op PS4 (met gratis PS5-upgrade) of Xbox One? Lees dan snel verder.

Hoe kan je winnen?

Mail het antwoord op de wedstrijdvraag naar wedstrijd@pragalicious.com met vermelding van je volledige naam en adresgegevens. Laat zeker ook weten op welk platform je de game wil winnen. In de hoofding zet je HOUSE OF ASHES.

Wedstrijdvraag: welke score kreeg de game van onze reviewer?

De wedstrijd loopt tot maandag 8 november om 12u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)