Ghostface laat zich zien in nieuw Scream-videodagboek

Tijdens het voorbije Halloween-event in Call of Duty was Ghostface uit Scream een van de meest populaire killers op het slagveld. Binnenkort zie je hem opnieuw aan het werk in de film Scream.

In een nieuw videodagboek worden we meegenomen achter de schermen van deze al even populaire franchise.

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een reeks bloederige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een seriemoordenaar die zich schuilhoudt achter het angstaanjagende Ghostface-masker met een groep tieners als zijn belangrijkste doelwit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)