Opnames HBO’s The Last of Us zijn afgerond

Zoals we allemaal weten komt er een televisiereeks gebaseerd op Naughty Dogs populaire saga The Last of Us. Over die opnames kunnen we alvast goed nieuws melden.

En dat goede nieuws is dat de opnames zijn afgerond. Dat liet Naughty Dog co-president Neil Druckmann zelf weten via zijn Twitter-account.

Nu is het aan de montage en audiomensen om de serie helemaal tot in de puntjes af te werken zodat wij er nadien van kunnen genieten.

Wij hebben er alvast veel zin in! Maar wanneer zal de reeks te zien zijn?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)