Stranger Things 4-trailer heet je welkom in California

Het is toch al een flinke poos wachten op het vierde seizoen van Stranger Things, en dat hebben natuurlijk te danken aan tante corona. Misschien kan deze nieuwe trailer ons leed wat verzachten.

Netflix heeft een nieuwe trailer, genaamd Welcome to California, de wereld ingestuurd. En gelukkig voor ons bevat die trailer wat beelden van het nieuwe seizoen dat er zit aan te komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)