Spectaculaire finale trailer voor Koreaanse Netflixreeks Hellbound

Hellbound Netflix

Dat ze in Korea weten hoe ze steengoede series moeten maken, dat zagen we de voorbije weken met onder andere Squid Game en My Name. Maar volgens ons wordt deze Hellbound nog straffer.

Hellbound, vanaf 19 november te zien op Netflix, is een Netflix Original-reeks over bovennatuurlijke engelen die uit het niets verschijnen om mensen tot de hel te veroordelen.

Onaardse wezens spreken bloedige veroordelingen uit, sturen individuen naar de hel en doen een religieuze groepering ontstaan die is gebaseerd op het idee van goddelijke gerechtigheid.

Sounds creepy en beangstigend…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)