fbpx

Recap: Alles wat je moet weten over BlizzCon 2021 Day 1

BlizzCon

Gisterenavond en deze nacht was het de eerste dag van BlizzCon, de hoogmis zeg maar van iedereen die fan is van Blizzards games.

We brachten jullie de nieuwste trailers en info rond World of Warcraft: Shadowlands, Diablo II Resurrected, Diablo IV en World of Warcraft: Burning Crusade Classic.

In onderstaande overzichtsvideo krijgen jullie alles nog eens netjes samengevat in minder dan drie minuten. Heb je meer tijd of wil je de volledige presentatie herbekijken? Die vind je dan helemaal onderaan.

De recap van wat er op de eerste dag van Blizzcon allemaal te beleven viel
Herbekijk de openingsceremonie en alle panelgespreken terug die op de eerste dag van Blizzcon plaatsvonden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d