fbpx

Bevestigd: Diablo II: Resurrected komt naar pc en consoles

Wat is Blizzard toch een fantastisch bedrijf met al even fantastische games. En een van die fantastische games, namelijk Diablo II, kunnen we binnenkort herbeleven.

Blizzard heeft op BlizzCon namelijk het bestaan, en dus meteen ook de geruchten van de voorbije dagen hierrond, bevestigd van Diablo II: Resurrected.

De game komt naar pc en consoles, biedt ondersteuning voor cross saves en krijgt een Alpha testfase waarvoor je je trouwens hier kan inschrijven.

Diablo II: Resurrected is na het aangename StarCraft: Remastered en het lamlendige Warcraft III: Reforged de derde titel uit de Blizzardstal die een modern(er) jasje aangemeten krijgt.

Diablo II: Resurrected is a remastered version of the quintessential action RPG Diablo II. Pursue the mysterious Dark Wanderer and fight the denizens of hell as you uncover the fate of the Prime Evils Diablo, Mephisto, and Baal, now in up to 4K (2160p) resolution on PC.

Diablo II: Resurrected krijgt natuurlijk geremasterde HD-graphics en 4K/60fps-gameplay, op pc en nieuwere consoles, maar je kan ook als je daar zin in hebt terugschakelen naar de klassieke graphics. Ook de cinematics en audio werden onder handen genomen, net als de toevoeging van wat quality of life-toepassingen.

Hieronder de eerste trailer voor deze toch wel fantastische klassieker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: