fbpx

Diablo IV’s Rogue Class steekt erop los in nieuwe actievolle trailer

Na het mooie nieuws rond Diablo II zijn we natuurlijk ook benieuwd naar hoe het zit met Diablo IV natuurlijk. Diablo II en Diablo III heb ik zelf kapotgespeeld dus is het wel tijd voor een nieuwe telg in een van mijn favoriete game franchises ever.

Na de Barbarian (mijn favoriete klasse), Sorceress en Druid is de Rogue dus de vierde speelbare klasse in Diablo IV. Zelf ben ik trouwens niet echt fan van die klasse. Ik ga liever voor de Barbarian, lekker actief en agressief in de voorste linies strijden, en dood en vernieling zaaien onder demonen, dat is mijn ding.

De Rogue is een aanpasbare, behendige krijger die zich kan specialiseren in gevechten op afstand of van dichtbij. Ze kan elke vijand verslaan met haar doordrenkte wapens, krachtige combo-aanvallen uitvoeren en haar arsenaal uitbreiden met dodelijke gifstoffen en schaduwmagie om demonen straffeloos te verslaan.

Hieronder zie je de Rogue aan het werk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: