fbpx

Bevestigd: World of Warcraft: Burning Crusade Classic-trailer

Er deden de voorbije dagen geruchten de ronde dat World of Warcraft: Burning Crusade Classic een ding was, en kijk deze nacht heeft Blizzard het bestaan bevestigd.

Blizzard bevestigde het bestaan van World of Warcraft: Burning Crusade Classic met een epische trailer boordevol nostalgie. Al de features die deze expansion in 2007 reeds succesvol maakten, zijn ook nu weer van de partij. Reken dus op een trip naar de Black temple, PvP-actie in de arena en ja hoor, de flying mounts.

De expansion zou nog dit jaar verschijnen en er zou ook nog een bèta volgen vertelde de studio.

Geniet van onderstaande trailer die de fans zeker kippenvel zal bezorgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d