fbpx

WoW: Shadowlands krijgt grote nieuwe raid en mega-dungeon in de Chains of Domination-update

Zelf ben ik door Shadowlands weer helemaal ondergedompeld in het World of Warcraft-universum. En het ziet er naar uit dat er nog veel lekkers onderweg is voor de spelers.

Blizzard kondigde deze nacht op BlizzCon 2021 de eerste grote content-update aan voor World of Warcraft: Shadowlands.

Zo duiken we nog dieper in de duistere wereld van The Jailer, krijgen we nieuwe uitdagingen voorgeschoteld, kunnen we rekenen op een 10-boss Raid, The Sanctum of Domination, en de 8-boss Mythic mega-dungeon Tazavesh the Veiled Market.

De update zou nog dit jaar verschijnen.

Hieronder alvast een eerste trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d