fbpx

Knal er in Fortnite op los als Street Fighter-personages

Tussen al dat Blizzcon-geweld van gisterenavond viel er bij een andere gigantisch populaire game ook nieuws te rapen. Voor Fortnite stelde ontwikkelaar Epic deze nacht namelijk een nieuwe set skins voor.

Nadat je eerder al skins kon aanschaffen van onder andere The Mandalorian, Kratos en Master Chief is het nu tijd om enkele andere iconische figuren toe te voegen aan dit lijstje. De populaire Street Fighter-personages Ryu en Chun-Li vervoegen namelijk de strijd in Fortnite. Al zal je jammer genoeg geen karatemoves uit je knoppen kunnen rammen.

Al is dat laatste niet helemaal waar. Want er wordt ook een emote toegevoegd onder de naam Chun-Li’s ‘Hyakuretsukyaku’. Bij deze emote voert ze haar gefaamde Lightning Kick uit. Ook Ryu’s Shoryuken-uppercut is een nieuwe emote.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: