Blizzard blikt in emotionele trailer samen met gamers terug op de voorbije 30 jaar

Blizzcon, of moeten we zeggen Blizzconline, is volop aan de gang. Gisterenavond en vannacht kon je de openingsceremonie en de eerste panelgesprekken online volgen. Het overzicht van deze eerste dag kan je trouwens hier terugvinden.

Maar Blizzcon ging van start met een erg mooie en emotionele trailer waarin ontwikkelaar Blizzard op een emotionele manier terugkijkt naar de voorbije 30 jaar aan gameservaringen. Hierbij laten ze verschillende gamers aan het woord waarin ze vertellen wat de games van Blizzard voor hen persoonlijk heeft betekend.

Deze mooie verhalen en aanzwellende, epische muziek deden mij alvast een brok in de keel krijgen en bewijzen voor mij dat Blizzard een van de meest trouwe fans heeft.

Kijk en geniet.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s