fbpx

Blizzard blikt in emotionele trailer samen met gamers terug op de voorbije 30 jaar

Blizzcon, of moeten we zeggen Blizzconline, is volop aan de gang. Gisterenavond en vannacht kon je de openingsceremonie en de eerste panelgesprekken online volgen. Het overzicht van deze eerste dag kan je trouwens hier terugvinden.

Maar Blizzcon ging van start met een erg mooie en emotionele trailer waarin ontwikkelaar Blizzard op een emotionele manier terugkijkt naar de voorbije 30 jaar aan gameservaringen. Hierbij laten ze verschillende gamers aan het woord waarin ze vertellen wat de games van Blizzard voor hen persoonlijk heeft betekend.

Deze mooie verhalen en aanzwellende, epische muziek deden mij alvast een brok in de keel krijgen en bewijzen voor mij dat Blizzard een van de meest trouwe fans heeft.

Kijk en geniet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: