fbpx

Nieuwe Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet—Paldean Fates aangekondigd

Pokémon Scarlet

The Pokémon Company International heeft een nieuwe speciale uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd: Scarlet & Violet—Paldean Fates. Deze zal vanaf 26 januari 2024 verkrijgbaar zijn.

Geïnspireerd op de populaire uitbreidingen Hidden Fates en Shining Fates markeert Scarlet & Violet—Paldean Fates de terugkeer van Shiny Pokémon naar de Pokémon TCG met Pokémon uit de regio Paldea. Trainers kunnen meer dan 130 Shiny Pokémon verzamelen en tijdens gevechten inzetten, waaronder Shiny Pikachu, Shiny Ceruledge, Shiny Tinkaton, Shiny Dondozo en Shiny Tatsugiri, om er maar een paar te noemen. Daarnaast introduceert de uitbreiding Shiny Tera Pokémon ex – Charizard, Forretress en Espathra – en meer Ancient en Future Pokémon ex.
 
Bepaalde Shiny Pokémon in Scarlet & Violet—Paldean Fates worden afgebeeld in leuke full-art stijlen, wat een nieuwe kant van geliefde Pokémon in hun Shiny-vorm laat zien. Bovendien verschijnen bepaalde Pokémon ex op Hyper Rare-kaarten met een nieuw en uniek versterkt holografisch effect.
 
In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:                            

  • 11 Shiny Pokémon ex
  • 7 Pokémon ex en 3 Tera Pokémon ex
  • 3 Illustration Rare-kaarten van Shiny Pokémon
  • 8 Special Illustration Rare-kaarten van Shiny Pokémon ex of Supporter-kaarten
  • 6 Hyper Rare Pokémon ex

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d