fbpx

The Expanse: A Telltale Series is nu beschikbaar ook op Steam

The Expanse: A Telltale Series is reeds een poosje beschikbaar op consoles en de Epic Games Store. Vanaf vandaag kan je de game ook terugvinden op Steam, inclusief bonus DLC.

The Expanse speelt zich af vóór de gebeurtenissen van de Amazon Prime Video-televisieserie. In The Expanse: A Telltale Series kruipen spelers in de huid van Camina Drummer (ingesproken door actrice Cara Gee, die ook meespeelde in de serie), de XO van een aaseterbende op jacht naar een mysterieuze schat aan de rand van The Belt.

Als Drummer moeten spelers omgaan met een mix van machtige persoonlijkheden, het opnemen tegen een bloedige muiterij, locaties buiten The Belt verkennen en vooral moeilijke beslissingen nemen die het lot van de bemanning van The Artemis zullen bepalen.

Nu te vinden op Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d