fbpx

Hongerige zombies in The Walking Dead: Destinies launch trailer

The Walking Dead: Destinies

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in de schoenen van Rick Grimes uit The Walking Dead te staan? Wel vanaf vandaag is dat mogelijk in The Walking Dead: Destinies op console. De pc-versie komt pas op 1 december.

In The Walking Dead: Destinies begin je als Rick Grimes, die alleen wakker wordt in een ziekenhuis omringd door de doden. Van daaruit moet je je team samenstellen uit meer dan twaalf personages uit de serie en je een weg vechten door de walker-apocalyps op iconische locaties uit The Walking Dead, waaronder Atlanta, de boerderij van de familie Greene, de gevangenis en Woodbury.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d