fbpx

Finale trailer voor historisch epos Napoleon

Napoleon

Joaquin Phoenix is een grote mijnheer. Dat bewees hij onder andere in Gladiator en Joker. Vanaf 22 november doet hij dat nog eens over in het historisch epos Napoleon.

Napoleon, een film van de al even legendarische Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator,…) vertelt het verhaal van Napoleon Bonaparte. Een blik op de afkomst van de militaire commandant en zijn snelle, meedogenloze klim naar keizer, gezien door het prisma van zijn verslavende en vaak vluchtige relatie met zijn vrouw en één ware liefde, Josephine.

Om je helemaal klaar te maken voor deze prent, als dat al nodig zou zijn, serveren we jullie de finale trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d