fbpx

RuneScape lanceert Vorkath: Battle of Forinthry update

RuneScape heeft vandaag een nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry uitgebracht. 

In de nieuwe quest bereiden spelers hun troepen voor op de strijd tegen Vorkath, waarbij ze hulp krijgen van de iconische RuneScape-held The Raptor. In meerdere fasen nemen spelers het op tegen de herrezen Vorkath en zijn meester Zemouregal om Fort Forinthry te verdedigen. Spelers kunnen Vorkath: Battle of Forinthry solo of met een groep spelen. Hiermee kunnen ze verschillende beloningen verdienen, waaronder de felbegeerde nieuwe Elite Dracolich-uitrusting die voorzien is van krachtige upgrades. 

Naast de nieuwe quest en boss battle hebben spelers de mogelijkheid om de cosmetische Vorkath Death Guard- en Lantern-items vrij te spelen. Deze kunnen worden ontgrendeld tijdens het Vorkath Hunt-evenement door opdrachten voor de zeer strenge professor Mr. Mordaut uit te voeren.  

Necromancy is een op zichzelf staande combat skill die in augustus, in combinatie met een enorme uitbreiding, werd gelanceerd. De uitbreiding introduceerde een nieuw hub-gebied, negen gloednieuwe quests en twee dodelijke boss battles. Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d