fbpx

Krijgt Immortals of Aveum een tweede kans op Game Pass en PS Plus?

Immortals of Aveum is weer zo’n game die heel goed is, maar die om de een of andere reden niet het respect kreeg die het verdiende. Maar misschien krijgt Immortals binnenkort een tweede leven.

Zelf ben ik nog steeds geïntrigeerd door deze titel, maar voorlopig haalde ik hem nog niet in huis. Wat ik wel is ga doen is de demo spelen die nu al een weekje beschikbaar is. Bovendien werd er ook reeds een prijsdaling doorgevoerd. Dus wie weet.

In een interview met Windows Central luchtte de CEO van ontwikkelaar Ascendant Studios, Bret Robbins, zijn hart. Hij sprak over de teleurstellende lancering van de game in augustus van dit jaar, waardoor de studio ongeveer 45% van het team moest ontslaan.

Vandaag zijn we er kapot van dat we afscheid nemen van vrienden en collega’s bij Ascendant Studios – ongeveer 45% van ons team“, schreef de CEO in een bericht op Twitter (nu X).”Dit was een pijnlijk moeilijke maar noodzakelijke beslissing die niet lichtvaardig is genomen; desondanks moeten we deze aanpassing doorvoeren nu Immortals of Aveum is verscheept“.

Had hij dan niet beter gekozen om de game toch te launchen via de diverse abonnementsdiensten? Hoewel de CEO niet direct zei dat de launch van Immortals of Aveum op de services de lancering van de game ten goede zou zijn gekomen, zei hij wel dat hij momenteel in gesprek is met zowel Sony als Microsoft om de game op PS Plus en Game Pass te krijgen.

Ja, we zijn met ze in gesprek om de game op beide services te krijgen“, zei de CEO.”We hebben nog geen datum, maar ik ben er vrij zeker van dat het gaat gebeuren.”

Wij gunnen deze goede game, check onze review, zeker een tweede kans!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d