fbpx

Steams herfstkoopjes starten 21 november

Steam

Als je niet van plan bent om je pc-collectie uit te breiden met een pak games tegen belachelijk lage prijzen, om die daarna toch nooit te spelen, lees dan zeker niet verder.

Ook al ben ik geen die hard pc-gamer, ik laat me elke keer vangen door de seizoensgebonden Steamkoopjes. Elke keer opnieuw koop ik oude games waar ik ooit fan van was, of die ik om de een of andere reden nooit heb kunnen spelen. En dan komen ze terecht in mijn Steam-bibliotheek waar ze blijven slapen. Vaak koop ik ze gewoon om ze te hebben omdat ik weet dat ik toch geen tijd heb om ze ooit te spelen. Maar ik ben gewoon blij dat ik ze heb.

Dus als je zin hebt om je collectie pc games uit te breiden weet dan dat de Steam herfstkoopjes morgen starten om 19u00, en duren tot 28 november. Ga dus zeker eens piepen en laat je verleiden door al dat lekkers…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d