fbpx

Middeleeuwse actie-RPG Enclave HD komt op 5 december naar PS5

Enclave HD

De third-person actie-RPG Enclave is terug met bijgewerkte graphics, een opgefriste soundtrack en quality of life verbeteringen.

De intense middeleeuwse gevechten, gebouwd met de zes beschikbare klassenopties voor elke factie in het achterhoofd, voeren de spelers door de twee afzonderlijke campagnes.

De dubbele campagnes laten het land Celenheim in al zijn gebroken glorie zien. Duizend jaar geleden werd het land gescheiden door een grote kloof tussen de krachten van het Licht en de Duisternis, waardoor de mensen van Celenheim werden beschermd tegen de kwaadaardige opmars van Dreg’Atar en de vrede werd bewaard.

De rift die de vrede heeft bewaard, is zich aan het sluiten. Nu is het aan een onwaarschijnlijke held om op te staan en over het lot van Celenheim te beslissen. Of het een verhaal wordt van een dappere krijger die het hart van de duisternis raakt of een kampioen van het kwaad die degenen die zijn zicht onwaardig zijn, uitroeit, is aan de speler om te beslissen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d