fbpx

Ark: Survival Ascended nu ook beschikbaar op Xbox Series X|S

Ark Survival Ascended

Bestaan er cooler beesten dan dino’s? Ik dacht het niet. Het heeft dus heel wat voeten in de aarde gehad maar vanaf vandaag kunnen ook Xbox gamers aan de slag met deze survival game.

Survival games bestaan in alle maten en gewichten en er zijn er meer dan voldoende beschikbaar. Maar wanneer het dus op survival games met dino’s aankomt is er maar eentje die telt, namelijk Studio Wildcards Ark: Survival Ascended.

Via Twitter laat de studio nu weten dat de game later vandaag beschikbaar komt op Xbox Series X|S. PlayStation gamers moeten echter wachten tot in december.

We werken nog steeds nauw samen met Sony aan de PlayStation 5-certificering”, zei Studio Wilcard, maar voegde eraan toe dat er enkele problemen zijn opgetreden die extra tijd nodig hebben om te worden aangepakt.We werken er hard aan om je de best mogelijke cross-platform ervaring te bieden“.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: